Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koncert pun emocija

FOTO: Zadarski Arsenal klečao pred Josipom Lisac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon više od dvije godine izbivanja Josipa Lisac je ponovno zapjevala zadarskoj publici.

Koncert kojim je promovirala posljednji studijski album 'Živim po svome' sa svojim pratećim bendom održala je u Arsenalu. Novi album objavljen je u veljači ove godine a Josipa od tada putuje teritorijem bivše Jugoslavije i širi dobru energiju novim pjesmama.

Pročitajte i ovo Ivica Puljak, gradonačelnik Splita Moguća koalicija s DP-om? Puljak za Dnevnik Nove TV: "Prvi cilj je maknuti HDZ, a potom od Hrvatske napraviti modernu europsku zemlju" Slika nije dostupna Koncert kultnog rock benda u Zadru FOTO: Majke u Arsenalu, a gdje je Kilmister?

Jazz : folk 1:0

Koncert prije Zadra održala je u Beogradu u Sava centru, a publika od četiri i pol tisuće ljudi k sebi nije dolazila do samog kraja koncerta, pogotovo kada se Josipi na pozornici pridružio član prve postave Leb i sol, bubnjar Garo Tavitijan. Iako je turbo folk preuzeo komande i s jedne i s druge strane granice, lijepo je vidjeti i čuti kako dobar dio publike i dalje cijeni kvalitetnu glazbu, odlične aranžmane, hvalevrijedne tekstove i naravno jedinstvenu te legendarnu Josipu Lisac i njezin nezamjenjivi specifični glas.

Josipu na koncertima prate Josip Grah na trubi, Gojko Tomljanović na klavijaturama, Borna Šercar za bubnjevima, Davor Črnigoj na bas gitari i Elvis Penava na gitari, sve redom vrsni jazz glazbenici i dobitnici brojnih nagrada. Josipu do kraja 2009. godine očekuje još nekoliko koncerata a za 2. prosinac najavila je veliki samostalni koncert u Ljubljani.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene