Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Viralna objava

VIDEO/FOTO Vatrogasci spasili srndaća s poplavljenog područja: "Veliki pljesak za dečke"

Aktualno Galerija Spašavanje srndaća - 2 Spašavanje srndaća - 2 Foto: JVP Zaprešić Spašavanje srndaća - 3 Spašavanje srndaća - 3 Foto: JVP Zaprešić Spašavanje srndaća - 4 Spašavanje srndaća - 4 Foto: JVP Zaprešić Spašavanje srndaća - 1 Spašavanje srndaća - 1 Foto: JVP Zaprešić +0 Spašavanje srndaća Galerija 1/5 >>
Spašen je srndać s poplavljenog područja u Zaprešiću. Fotografije, koje je objavila AWAP - Udruga za zaštitu divljih životinja, naišle su na oduševljenje mnogih.

AWAP - Udruga za zaštitu divljih životinja je pohvalila vatrogasce iz Zaprešića koji su spasili srndaća s poplavljenog područja.

"Javna vatrogasna postrojba grada Zaprešića se i ovaj puta iskazala, kao i kod spašavanja malih ušara, u proljeće. Dečki, svaka vam čast. Imamo divnu suradnju s vatricima iz Zaprešića. Dakle, spašavanje mladog srndaća s poplavljenog područja. Veliki pljesak za dečke", objavila je AWAP - Udruga za zaštitu divljih životinja na svom Facebook profilu.

Uz fotografije, u komentaru su objavili i video spašene životinjice.

Pročitajte i ovo Vodostaj rijeke Save - 6 Grad pod vodom VIDEO/FOTO Nakon vrhunca vodenog vala: Pogledajte kako u nedjelju izgleda Sava

Objava je naišla na oduševljenje mnogih pa je tako u manje od 24 sata spašavanje srndaća komentiralo više od 60 osoba, a označilo objavu sa "sviđa mi se" njih više od tisuću.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene