Oko 17 sati olujno je nevrijeme pogodilo istok Vukovarsko- srijemske županije.


Tuča veličine lješnjaka napravila je veliku štetu na poljoprivrednim usjevima. Nitko nije prijavio štetu na stambenim i gospodarskim objektima.

Vezani članci Goran Tomac, dopročelnik HGSS-a Delnice Snijeg, olujni vjetar i led okovali Hrvatsku: Iz HGSS-a poslali važno upozorenje - "Uvjeti se mijenjaju jako brzo..." Evakuacija zametenih osoba u Gorskom kotaru Snijeg diljem zemlje, u Lici i Gorskom kotaru mećava: HGSS spasio tri osobe i psa koji su ostali zameteni

Čitateljica Dnevnika.hr-a iz Šidskih Banovaca poslala nam je fotografije nevremena. Mještani tog sela na granici sa Republikom Srbijom ne pamte tako jako nevrijeme, rekla je čitateljica.

Jako nevrijeme je pogodilo i Dalmaciju. Zbog olujnog nevremena, dio Šibenika predvečer je pola sata bio bez električne energije.

U 17,45 sati zbog olujnog nevremena dogodio se kvar na trafostanici 110/35 te je veći dio Šibenika pola sata bio bez električne energije. U 18,15 sati kvar je popravljen te će se napon postupno vratiti u sve dijelove grada, priopćio je večeras HEP.