Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ravnateljstvo civilne zaštite

FOTO Pogledajte spašavanje dvije osobe iz oteretnog kanala Sava-Odra: "Unatoč brojnim upozorenjima..."

Aktualno Galerija Spašavanje osoba iz rijeke - 7 Spašavanje osoba iz rijeke - 7 Foto: Ravnateljstvo civilne zaštite Spašavanje osoba iz rijeke - 5 Spašavanje osoba iz rijeke - 5 Foto: Ravnateljstvo civilne zaštite Spašavanje osoba iz rijeke - 6 Spašavanje osoba iz rijeke - 6 Foto: Ravnateljstvo civilne zaštite Spašavanje osoba iz rijeke - 3 Spašavanje osoba iz rijeke - 3 Foto: Ravnateljstvo civilne zaštite +3 Spašavanje osoba iz rijeke - 4 Galerija 1/8 >>
Ravnateljstvo civilne zaštite je objavilo kako su iz oteretnog kanala Sava-Odra spašene dvije osobe.

Iz oteretnog kanala Sava-Odra u nedjelju ujutro su spašene dvije osobe koje su se, suprotno savjetima i upozorenjima brojnih službi, odlučile tamo - provozati.

"Upustile su se u vožnju automobilom kroz vodu koja je nadirala oteretnim kanalom Sava - Odra na samom izlazu u Odransko Polje.
U akciji potrage i spašavanja, koja je uspješno završena jutros, 6. kolovoza u šest sati, sudjelovali su pripadnici Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite Zagreb i Split Ravnateljstvo civilne zaštite MUP RH s devet pripadnika, čamcem i dronom te pripadnici Interventnog tima Gradskog društva Crvenog križa Zagreb Hrvatski Crveni križ/Croatian Red Cross s dva člana i čamcem, dok je koordinator akcije bio voditelj Županijskog centra 112 Zagreb. Spašene osobe su neozlijeđene te nisu trebale medicinsku pomoć.

Pročitajte i ovo Kukuruz - 3 posljedice katastrofe Ratari u problemima, zbog kiše ugrožena važna biljka: "Moglo bi doći do razvoja određenih mikrotoksina i drugih bolesti"

Ovim putem pozivamo građane na dodatan oprez i odgovorno ponašanje u područjima koja su ugrožena poplavama, da ne ulaze u vodu i poštuju izdana upozorenja i znakove zabrane", upozorili su iz Ravnateljstva civilne zaštite.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene