Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Carstvo nekretnina

FOTO: Pogledajte raskošne vile osumnjičenih carinika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Carnici privedeni u antikorupcijskoj akciji imaju pravo carstvo nekretnina. Najviše vila i satnova ima prvoosumnjičeni Milan G.

Osmorica uhićenih u antikorupcijskoj akciji na graničnim prijelazima, koje se tereti za više od stotinu kaznenih djela, večeras je određen jednomjesečni istražni zatvor, doznaje se na zagrebačkome Županijskom sudu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Dvije kriminalne skupine Svi detalji velike akcije USKOK-a zbog ilegalnog uvoza luksuznih vozila: Među kupcima sportaši, poduzetnici i odvjetnici

>> Akcija Carina: Osmorici uhićenih jednomjesečni istražni zatvor

Istražna sutkinja Jadranka Mandušić istražni im je zatvor, na zahtjev USKOK-a, odredila zbog mogućeg utjecaja na svjedoke te ponavljanja kaznenog djela, izjavio je glasnogovornik Županijskog suda Krešimir Devčić. Šestorica osumnjičenih, među kojima je i navodni 'mozak kriminalne operacije' Milan G. iz Zaboka, mjesec dana u Remetincu će provesti zbog obje opasnosti. Jednom od njih istražni je zatvor određen samo zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, a drugom zbog mogućnosti ponavljanja nedjela, pojasnio je Devčić.

Neslužbeno se doznaje da je osumnjičene carinike i policajce, koje su USKOK-ovi istražitelji pratili duže vrijeme, odao način života koji je bio daleko iznad mogućnosti koje su si mogli priuštiti od redovnih primanja. Prvoosumnjičeni M.G. navodno je vlasnik više kuća i zgrada u Zaboku, a tvrtka u vlasništvu njegove supruge navodno je gradila apartmane i na jadranskoj obali. Kao i u ostalim antikorupcijskim akcijama osumnjičene očekuje blokada imovine za koju se sumnja da su je stekli nezakonito.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene