Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljubitelj nogometa

FOTO Pogledajte u čijem je društvu predsjednik Milanović pratio utakmicu

Zoran Milanović na susretu Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacije
Zoran Milanović na susretu Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacije Luka Stanzl/Pixsell
Aktualno Galerija Zoran Milanović na susretu Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacije Zoran Milanović na susretu Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacije Foto: Luka Stanzl/Pixsell Zoran Milanović na susretu Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacije Zoran Milanović na susretu Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacije Foto: Luka Stanzl/Pixsell Zoran Milanović na susretu Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacije Zoran Milanović na susretu Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacije Foto: Luka Stanzl/Pixsell Zoran Milanović na susretu Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacije Zoran Milanović na susretu Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacije Foto: Luka Stanzl/Pixsell +2 Zoran Milanović na susretu Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacije Galerija 1/7 >>
Predsjednik Zoran Milanović utakmicu prati u društvu supruge Sanje Musić Milanović i predsjednika UEFA-e Aleksandra Čeferina.

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović došao je u Rotterdam na susret Hrvatske i Španjolske, na finale Lige nacija.

Milanović je snimljen kako navija i prati utakmoicu u društvu predsjednika UEFA-e Aleksandra Čeferina te svoje supruge  Sanje Musić Milanović. 

Pročitajte i ovo Zoran Milanović na Prespa forumu za dijalog - 1 Prespa forum Milanović oštar: "EU institucije teško su demokratske. Vučić? Nije moj najbolji prijatelj, ali nije ni neprijatelj"

Pročitajte i ovo Ured predsjednika, ilustracija U prijepodnevnim satima Izdano upozorenje građanima: Sirene i dim na Pantovčaku, iz Milanovićeva ureda objavili razlog

Bračni par Milanović krajem prošle godine bio je u Kataru gdje je pratio utakmicu Vatrenih i Belgije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene