Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Urbana vila ministra Darka Milinovića u središtu Gospića u potpunosti je završena, te bi do kraja godine trebala biti spremna za useljenje.


U kolovozu je ministar Darko Milinović pokušao javnosti objasniti otkud mu imovina koju posjeduje. Kakko je tada rekao, zemljište i 70.000 kuna dao je tast, pola milijuna posudila je banka, a milijun su Darko i Blaženka uštedjeli mjesečnim 'stavljanjem na stranu'.

Vezani članci Ilustracija (Foto: AFP) Malenica: Zatvorenike raspoređujemo po drugim zatvorima u Hrvatskoj Novac, ilustracija Bačić tvrdi da su mjere za očuvanje radnih mjesta bile izdašne: "Vlada je jako puno učinila"

>> Odlazi li Darko Milinović iz Vlade?

'Imam 23 godine radnog staža, a supruga 21 godinu. I mi smo u sve te godine zaradili 4,5 milijuna kuna neto plaće. Od toga smo milijun kuna uspjeli uštedjeti i uložili u novu kuću. Roditelji su nam dali još 700 tisuća kuna, a dignuli smo i 500 tisuća kuna kredita. Ako bude nedostajalo novca za dovršetak, morat ćemo uzeti dodatni kredit. Zemljište za gradnju nismo morali kupovati jer su nam 3 tisuće kvadrata poklonili suprugini roditelji', ispričao je tada Milinović.