Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Do kraja godine spremna za useljenje

Pogledajte dovršenu vilu ministra Milinovića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Urbana vila ministra Darka Milinovića u središtu Gospića u potpunosti je završena, te bi do kraja godine trebala biti spremna za useljenje.

U kolovozu je ministar Darko Milinović pokušao javnosti objasniti otkud mu imovina koju posjeduje. Kakko je tada rekao, zemljište i 70.000 kuna dao je tast, pola milijuna posudila je banka, a milijun su Darko i Blaženka uštedjeli mjesečnim 'stavljanjem na stranu'.

Pročitajte i ovo Državni stan - 4 Ima pravo, ali... Dnevnik Nove TV doznaje kakav je stan izabrao novi ministar gospodarstva Ministar gospodarstva i održivog razvoja Damir Habijan Potvrđen u Saboru Prva izjava ministra Habijana: "Svjestan sam da u ministarstvu ima puno kompetentnijih ljudi od mene". Govorio i o svojim golišavim fotografijama

>> Odlazi li Darko Milinović iz Vlade?

'Imam 23 godine radnog staža, a supruga 21 godinu. I mi smo u sve te godine zaradili 4,5 milijuna kuna neto plaće. Od toga smo milijun kuna uspjeli uštedjeti i uložili u novu kuću. Roditelji su nam dali još 700 tisuća kuna, a dignuli smo i 500 tisuća kuna kredita. Ako bude nedostajalo novca za dovršetak, morat ćemo uzeti dodatni kredit. Zemljište za gradnju nismo morali kupovati jer su nam 3 tisuće kvadrata poklonili suprugini roditelji', ispričao je tada Milinović.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene