Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve za premijerku i stranku

Odlazi li Darko Milinović iz Vlade?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milinović je novinarima neposredno prije sjednice Vlade napomenuo kako mu je najbitnije da HDZ pobjedi na idućim parlamentarnim izborima.

U tom smislu, rekao je kako je spreman i odstupiti s pozicije u Vladi te na taj način pomoći premijerki Kosor, ako bi to pomoglo HDZ-u u ostvarivanju pobjede na izborima.

Pročitajte i ovo Umirovljenik - 3 Ima i zadovoljnih Vladine mjere pomoći - predizborni trik ili? "To je super, za otići na jednu kavu" Ilustracija Novi paket mjera Pravo na vaučere za struju ima 80 tisuća građana, provjerite jeste li među njima

'Ako bi to doprinijelo pobjedi HDZ-a na sljedećim izborima, spreman sam povući se sa svih političkih funkcija na nacionalnoj razini i kao običan član stranke raditi s predsjednicom Kosor da dobijemo iduće parlamentarne izbore', rekao je Milinović novinarima uoči današnje sjednice Vlade upitan je li točno da ga se u stranci marginalizira.

Demantirao je pritom i da ima ambiciju postati predsjednik HDZ-a te dao punu potporu premijerki Kosor ističući da nije, kako navode pojedini mediji, 'puhao u jedra Ive Sanadera'.

Spreman sam povući se sa svih političkih funkcija na nacionalnoj razini i kao običan član stranke raditi s predsjednicom Kosor da dobijemo iduće parlamentarne izbore Darko Milinović 'Nisam branio Ivu Sanadera, čovjeka koji je napustio HDZ i Vladu kada je bilo najteže. Moja puna potpora ide predsjednici Vlade Jadranki Kosor. Uvjeren sam da ćemo s predsjednicom Kosor dobiti sljedeće izbore', kazao je.

>> O Sanaderu: 'Niti ima, niti će ikad imati moju potporu'

Komentirajući navode medija kako premijerka Kosor u HDZ-u želi nove ljude, 'čistih ruku', Milinović je kazao kako daje potporu premijerki u uvođenju novih ljudi u stranku.

Dodao je da je s premijerkom Kosor i jučer razgovarao te da mu je ona dala punu potporu u radu, a na pitanje je li nakon usvajanja proračuna moguća rekonstrukcija Vlade kazao je kako je to pitanje za premijerku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene