Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Zabijelile se šibenske fontane

Šibenik u pjeni - Tko trpa deterdžent u fontane?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fontane u Šibeniku više nisu sigurne - sve ih je više zapjenjenih pod naletom pojedinaca koji su odlučili zadati dodatnog posla šibenskim komunalcima.

'Noćas je netko opet ubacio 'Čarli' ili kakav šampon u fontanu na Starom pazaru, nakon što je prije desetak dana istu stvar netko napravio u fontani u Đardinu', piše šibenski portal ŠibenikIN, koji je objavio i fotografije čitatelja, detaljno dočaravši ovu situaciju.

Nesreća u fontani: Mlaznica vode dječaka odbacila 2,5 metara u zrak!

Mnoštvo pjene ne samo što je ispunilo fontanu, već se i prelilo iz nje i građanima priuštilo prizor kojeg nemaju priliku često vidjeti.

No, počinitelji, koji su se očito željeli dobro zabaviti, priuštili su mnogo posla djelatnicima šibenskog Zelenila koji će opet imati zadatak sanirati štetu i kompletno očistiti sustav fontane koji je potpuno zagađen pjenom.

Pročitajte i ovo Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću... POS stanovi; ilustracija - 1 I to su dočekali Kraj iščekivanja za šibenske obitelji: Ministar Bačić uručio im ključeve stanova

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene