Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško ozlijeđen

Nesreća u fontani: Mlaznica vode dječaka odbacila 2,5 metara u zrak!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petogodišnji dječak iz Kine igrao se na fontani sa svojim roditeljima i mnoštvom građana kada je u jednom trenutku stao na mlaznicu vode koja ga je odbacila 2,5 metra u zrak.

U kineskom gradu Enshi, na istu fontanu svakoga dana dolazi velik broj građana te nije neuobičajeno da se djeca igraju na njoj unatoč tome što su mlazovi vrlo snažni.

Pročitajte i ovo Zgrada u Sinju - 1 Nesreća u Sinju Djevojčica na koju je pao kamen operirana u splitskoj bolnici: "Situacija je ozbiljna, osam sati smo morali čekati na nove informacije" Hitna pomoć, ilustracija Crni dan u Varaždinu Beba ozlijeđena u nesreći, a u drugom sudaru ozlijeđen dječak (12)

U igri, dječaka (5) je snažni mlaz vode odbacio 2,5 metra u zrak nakon što je stao na jednu od mlaznica te licem sletio na beton. Voda je bila toliko snažna da mu je razderala odjeću, prenosi Daily Mail.

>> Lebdeći vlakovi ponovno na testu: Dosežu brzinu i do 581 km/h!

Zadobio je ozljede lica, trbuha i rektuma te završio na operaciji. Dječakovi otac Wan Lu je bijesno reagirao i rekao kako nigdje nema znakova za opasnost od mlaznica na što je gradski glanogovornik odgovorio kako se oko fontane nalaze mnogi znakovi koji upozoravaju na opasnost te da su njegovi roditelji trebali dječaka 'držati na oku'.

Slična nesreća se dogodila i nekoliko godina ranije, međutim, građani se i dalje zabavljaju u fontani.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene