Jadranko Certin, jedan od četvorice policajaca koje je 5. svibnja prilikom pljačke Raiffeisen banke u Sesvetama teško ranio Kazimir Dužnović te ubio njihova 24-godišnjeg kolegu Ivana Grbavca, danas je izrekao sudbonosno 'da' zaručnici Meri Odobašić.


33-godišnjak iz Zagreba odveo je svoju 28-godišnju izabranicu pred oltar u crkvi sv. Ivana u Cerju. Njih su dvoje u vezi bili pet godina.

Vezani članci Policija pronašla tijelo u dvorištu obiteljske kuće Detalji brutalnog ubojstva: Sin se posvađao s majkom pa uzeo nož i počeo je ubadati... U dvorištu obiteljske kuće pronađeno tijelo žene, policijski očevid u tijeku Strava kod Sesveta: Ubio majku pa pokušao pobjeći policiji, morali ga vezati

>> Policajac Certin se oporavlja, ostali odlaze kući

>> FOTO: Snimke nadzorne kamere krvave pljačke u Sesvetama

Podsjetimo, Kazimir Dužnović je 5. svibnja oko 18 sati maskiran i uz prijetnju automatskom puškom iz banke otuđio veći iznos novca, a potom zapucao na policajce koji su došli na intervenciju. Pritom je ubio Ivana Grbavca i teško ozlijedio Certina i još trojicu policajaca. Dužnović je u policijskim evidencijama upisan kao višestruki razbojnik, a zločine u Sesvetama počinio je dok je bio na uvjetnoj slobodi.