Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Zahvala susjedima'

FOTO 'Nije me bilo u Zagrebu. Hvala susjedima što su mi sačuvali snijeg'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna čitateljica iz Zagreba javila nam se kako bi se 'zahvalila' svojim susjedima na snijegu koji su ostavili ispred njezinog parkirnog mjesta.

Čitateljica je ispričala kako je nije bilo nekoliko dana u Zagrebu, baš dok je napadalo snijega, no, 'snježne radosti' nadoknadila je na i ispred svog parkirnog mjesta.

Pročitajte i ovo Praznik rada na Maksimiru Besplatni grah i štrukle FOTO Tisuće ljudi u Maksimiru: Pogledajte kako Zagrepčani slave Međunarodni praznik rada Ivan Špehar, voditelj zagrebačke zimske službe Stalno na terenu Šef zagrebačke Zimske službe otkrio koliko je u dva dana potrošeno soli te koliko im je sati bilo potrebno da sve bude prohodno

>> Snježne nanose kod Slunja probija i vojska

>> Bandić: Zagreb treba platiti vlasnicima oštećenih automobila

'Bila sam na putu osam dana. Propustila sam snježnu mećavu u Zagrebu. Htjela bih zahvaliti susjedima Pergošićeve ulice u Španskom što su mi sačuvali snijeg za Snješka. Hrvat uvijek misli na bližnjeg svoga', požalila nam se čitateljica. 'Strašno koliko smo kulturan narod. Snijeg nema ime pa može pred bilo čiji auto. Možda i smeće možemo ostavljati pred tuđim vratima, ako nam ga se ne da nositi do kontejnera', dodala je.

Kakva su vaša iskustva s čišćenjem snijega? Javite nam se na moj.report@novatv.hr!


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene