Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Foto: Mučenje pijetla na svadbi kao uspomena na boravak u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šokantne fotografije poslao nam je jedan naš čitatelj. Snimljene su u Šibeniku 21. lipnja ispred same katedrale, a prikazuju izmučenog pijetla privezanog za vrh motke sa zastavom koja predvodi svatove.

Motkom je barjaktar žustro mahao, dok su turisti zaprepašteno promatrali mučenje već gotovo do smrti izmučene životinje.

Pročitajte i ovo Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću... Osumnjičeni za teroristički napad u Moskvi dovedeni su pred sud - 7 Brutalne metode Cure snimke mučenja terorista: Jednom na genitalije prikopčali elektrode, drugog tjerali da pojede dio vlastitog uha

Pijetao je još bio živ i nogama zavezan za vrh motke s hrvatskom zastavom kojom je barjaktar, na oduševljenje okupljenih svatova (kako tvrdi naš čitatelj), žustro mahao ne obazirući se na agoniju već potpuno izmučenog pijetla.

Naš čitatelj kaže kako su strani turisti, ali i ostali građani, u nevjerici promatrali mučenje životinje.

- Nakon upita dobio sam informaciju da se radi o nekakvom starom običaju, no mislim da je nedopustivo da se takve stvari, osim toga i zakonom zabranjene, još uvijek toleriraju, dopuštaju pa čak i potiču, ogorčen je naš čitatelj.

I tako su u samom središtu Šibenika strani turisti 'počašćeni' primjerom skromnog civilizacijskog dometa, o kojemu će zasigurno pričati u svojim matičnim zemljama. 

A onima koji ostaju živjeti u Hrvatskoj i koji ne uživaju u 'priredbama' koje uključuju mrcvarenje nedužnih životinja, ostaje nada da će ovakvi brutalni činovi naići na osudu javnosti, a da će počinitelji biti sankcionirani.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene