Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenađenje za najbolje žene

FOTO Međunarodni dan žena: Ovo su vaše najdraže žene!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Redakcija Dnevnik.hr-a prikupila je vaše fotografije žena koje vam puno znače - bake, prabake, majke, pomajke...Neke su nas priče doista dirnule.

Povodom Međunarodnog dana žena pozivali smo vas da nam na moj.report@novatv.hr, s naznakom 'Moja najdraža žena', pošaljete zajedničku fotografiju vas i vaše najdraže žene - supruge, majke, djevojke, bake, kćeri, susjede, prijateljice....

Pročitajte i ovo Noćni marš - 2 Rodna neravnopravnost Noćni marševi diljem Hrvatske, stigla i Severina: "Vrijedimo manje, vrijeđaju nas i tuku i nemamo izbora" Dan žena - 4 rušenje stereotipa Obilježavanju Dana žena pridružili se i strani radnici: "Osjećam se sigurno ovdje"

U redakciju smo primili vaše brojne fotografije i u ovoj velikoj galeriji smo objavili sve vaše najdraže žene kojima ovom prilikom čestitamo Dan žena!

Ususret Danu žena - Pošaljite nam fotografiju vas i vaše najdraže žene

Lidija Horvat se nije mogla odlučiti koga više voli, pa nam je poslala fotografije i prabake i bake i mame.

Šaljem sliku moje najdraže žene, mog uzora, moje najbolje prijateljice, mog oslonca - moje mame Brune i mene. Nadam se da i vi imate ovako posebnu osobu uz sebe, jer osjecaj je zaista poseban!', napisala nam je Reanna Brajković.

Jadran Matić nam je poslao fotografiju svoje mame dok bere masline. 'Slika je snimljena u akciji branja maslina bez obzira što je majka u poodmaklim godinama, dobrog, zdravlja, vesele naravi, razumna i plemenita bez obzira na težak život koji je imala', napisao nam je Jadran koji živi u Rijeci, dok je njegova mama Kate živi u Skradinu.

'Nije važno koliko sam stara, ali kad god ugledam nešto novo ili lijepo, poželim viknuti: Mama, vidi! :)', napisala je Pamela Hadžiselimović.

Sanja Dobra poslala je fotografiju svoje mame. 'To je moja majka Biserka Dobra. Ona je moj uzor i veliki borac. Već preko dvije godine se hrabro bori s rakom dojke pa bi voljela joj prirediti malo iznenađenje da objavite jednu od ove dvije slike', napsiala je Sanja.

 

Prvi Dan žena je obilježen 28. veljače 1909. u SAD-u deklaracijom koju je donijela Socijalistička partija Amerike. A danas se obilježava svake godine 8. ožujka kada se slave ekonomska, politička i društvena dostignuća pripadnica ženskog spola.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene