Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Česti gosti

Usidreni na hrvatskoj obali: ONI su plijenili pažnju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na hrvatskoj obali i ovo su se ljeto mogle vidjeti mnoge luksuzne jahte i kruzeri.

Tijekom ljetnih mjeseci objektive fotoaparata plijene luksuzne jahte i kruzeri koji su česti gosti naše obale.

Pročitajte i ovo Jahta Royal Romance Odvjetnici pojasnili Ruski bogataš tuži Hrvatsku: Traži više od 35 milijuna eura zbog blokade luksuzne jahte Ilustracija Imala detaljan plan Zapalila jahtu svom bivšem poslovnom partneru, ali nije znala ključnu informaciju

Tako je u srpnju ispred dubrovačke stare jezgre bila usidrena luksuzna jahta Vertigo britanskog medijskog mogula Ruperta Murdocha. Jahta Vertigo prošle godine je proglašena za najbolju megajahtu po izboru World Superyacht Awards. Inače, 67-metarsku jahtu dizajnirao je poznati francuski dizajner Phillipe Briand, a cijena najma je 2 milijuna kuna za tjedan dana plovidbe. Murdoch je svojom jahtom i ranije ove godine uplovio i u rovinjsku luku, a prošle godine je bila prava senzacija u Puli.

Reverie

I jahta Reverie koja je u srpnju bila na vezu splitske luke plijenila je mnogo pažnje. Inače u njoj se nalaze pozlaćene pipe, toaleti obloženi zmijskom kožom, pizzeria, teretana, nekoliko lounge barova, frizerski salon, sauna i biblioteka, a samo jedan dan na njoj stoji pola milijuna kuna.

>> FOTO Luksuzna jahta usidrena u Splitu

Areti, joyMe, Adora

Krajem srpnja u splitsku se luku jahtom Areti usidrio i Igor Viktorovich Makarov. On je inače ruski poduzetnik, predsjednik odbora direktora Itera Oil and Gas Company Ltd, a bio je član SSSR Nacionalne biciklističke momčadi. Jahta JoyMe u vlasnistvu Philipa Zeptera, tijekom ljeta bila je usidrena u luku Pula. Među luksuznim jahtama na našoj je obali bila i jahta Adora.

Kruzeri

Česti su na našoj obali bili i kruzeri, poput Disney Magica u dubrovačkoj luci, ciparskog kruzera Thomson Majesty u šibenskoj luci te kruzeru Adonia u riječkoj luci.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene