Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iran vs. SAD

FOTO: Na hrvatskim policama iranski i američki proizvodi jedan do drugog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tko kaže da Iran i SAD ne mogu biti jedno do drugog?

EU je nametnuo sankcije Iranu, kako bi se pridružio SAD-u u pritiscima na tu zemlju i odvraćanje njihovih ambicija od nuklearnog razvoja i moguće proizvodnje nuklearnog naoružanja. No iako je Hrvatska nedavnim referendumom rekla 'Da' Europskoj uniji, police naših trgovina još ne osjećaju posljedice tih sankcija.

Pročitajte i ovo Ispaljene rakete Napad VIDEO Pet raketa ispaljeno je iz Iraka prema bazi američke vojske u Siriji Emmanuel Macron, Ursula von der Leyen pozivi na deeskalaciju Svijet u strahu od novog sukoba zbog napada na Iran: "Apsolutno je nužno da regija ostane stabilna"

>> Iranski parlament odgodio raspravu o izvozu nafte EU-u

Dapače, na njima vlada 'harmonija', koju je snimio jedan naš čitatelj. Pored američkih badema, bezbrižno je smješten iranski pistacio.

'Kad bi barem ova harmonija zavladala i u Hormuškom tjesnacu i našim benzinskim crpkama', kaže naš čitatelj. isti čitatelj tvrdi kako je više puta bio u Iranu, zemlji sa više tisućljetnom kulturom te da tamo ima puno dobrih prijatelja. 'S nespokojem pratim što se događa u i oko Irana', zabrinuto je zaključio čitatelj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene