Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U središtu Varaždina

FOTO Čačića prate: Evo što je napravio!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekadašnji hrvatski vicepremijer Radimir Čačić snimljen je kako nepropisno parkira osobni automobil na pločnik u središtu Varaždina.

Bivši prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić, koji je iz Vlade otišao zbog pravomoćne presude na 22 mjeseca zatvora na mađarskom sudu, danas je u središtu Varaždina viđen kako nepropisno parkira osobni automobil.

Pročitajte i ovo Osoba s invaliditetom dobila kaznu Šef Udruge rezigniran Šok za osobe s invaliditetom: "Počeli su nam naplaćivati kazne"; Nakon našeg upita u Gradu razmišljaju o promjenama Radimir Čačić ''Neovisnost od bilo koga u Zagrebu'' Čačić će se kandidirati za još jedan mandat na čelu županije, najavio i projekte vrijedne 2,5 milijardi kuna: ''Prihvaćam ovaj izazov''

>> FOTO: Čačić snimljen za volanom!

Kako javlja eVaraždin, svoj je auto parkirao na pločnik u Kukuljevićevoj ulici te se nakratko udaljio. Fotografiran je iz susjedne Šenoine ulice, u blizini Coninga, tvrtke koju je nekad vodio.

Čačić prema mađarskoj presudi ima zabranu upravljanja automobilom, i to u vremenskom razdoblju od tri godine. Međutim, slučaj je prebačen u Hrvatsku, tako da ovdje još uvijek nema pravomoćnog rješenja, što znači da Čačić do daljnjega sasvim legalno smije voziti bez ikakvih prepreka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene