Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Službeni susret

Foley Božinovića pohvalio za angažman RH u Afganistanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski ministar obrane Davor Božinović primio je u službeni posjet veleposlanika SAD-a Jamesa Foleya i s njim razgovarao o planovima hrvatskog angažmana u Afganistanu i vojno-policijskoj školi u Kabulu u kojoj će zajedno s hrvatskim mentorima koji imaju vodeću ulogu u radu škole, sudjelovati i mentori iz zemalja regije, priopćeno je iz Ministarstva obrane.

Tijekom sastanka veleposlanik SAD-a izrazio je zadovoljstvo hrvatskim doprinosom misiji ISAF-a istaknuvši kako je Hrvatska, iako mlada članica NATO-a, temeljem dosadašnjeg angažmana, pouzdan partner i primjer u regiji.

Također, razgovaralo se i o mogućim budućim područjima bilateralne obrambene suradnje dviju zemalja, dodaje se u priopćenju. (Hina)

Pročitajte i ovo Obilna kiša u Afganistanu izvanredno stanje Raste broj stradalih nakon obilnih kiša i nevremena: Zbog sukoba i loše infrastrukture, dvije zemlje teško se s time nose Ilustracija Klimatske promjene Katastrofa: Gromovi i poplave ubili više od 100 ljudi, proglašeno izvanredno stanje

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene