Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Omaška ili?

Mirjana Sanader zatražila procjenu kuće dan prije odluke Vrhovnog suda?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da je riječ o omašci smatra i Sanaderova odvjetnica Jadranka Sloković, jer ni odvjetnici nisu znali da Mirjana Sanader priprema nekretnine za jamstvo.

Elaborat o procjeni vrijednosti kuće Sanaderova odvjetnika Gorana Suića na Srebrnjaku, navodno je otkrio jednu zanimljivost, a ta je da je po nalogu Mirjane Sanader, vještak za nekretnine na teren izašao dan prije odluke Vrhovnog suda o ukidanju nepravomoćne presude u slučaju Fimi media protiv Ive Sanadera i drugih, piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Skupi kvadrati - 4 Nije na obali Visoku cijenu mnogi su spremni platiti: "Od grada u koji nitko nije htio otići, napravili su grad u koji svatko želi" Zagreb Stambena politika Kako do stana u Hrvatskoj? Oni tvrde da imaju plan za siguran krov nad glavom

Odvjetnik Goran Suić smatra da je najvjerojatnije riječ o omašci, jer je vještak došao u petak ujutro, a ne u srijedu 30. rujna, piše Jutarnji list. Suićeva nekretnina, položena je kao jamstvo za puštanje Sanadera na slobodu.

"Na predmetnoj lokaciji izvršen je uviđaj dana 30. rujna 2015., a sve radi izrade nalaza, mišljenja te procjene predmetne nekretnine. Napravljen je pregled nekretnina, uvid u postojeću dokumentaciju kao i prikupljanje potrebnih podataka", piše u elaboratu čiji sadržaj prenosi Jutarnji i koji je sastavljen 1. listopada.

Sud u utorak odlučuje hoće li Sanaderu priznati nekretnine kao jamstvo

Da je riječ o omašci smatra i Sanaderova odvjetnica Jadranka Sloković, jer ni odvjetnici nisu znali da Mirjana Sanader priprema nekretnine za jamstvo.

O Jamčevini sudsko vijeće tek treba donijeti odluku u utorak, a USKOK nakon troga ima rok od tri dana za žalbu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene