Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Budućnost Europe i MladiHR

Facebook Live razgovor s voditeljem Predstavništva EK u Hrvatskoj Brankom Baričevićem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Projekt VideoEuropa obuhvaća godišnji ciklus tematskih razgovora s predstavnicima Europske komisije i hrvatskim zastupnicima u Europskom parlamentu.

#MladiHR, Budućnost Europe i 5 mogućih scenarija i zapošljavanje četvrti je u nizu Facebook Live razgovora u sklopu digitalnog projekta za mlade #VideoEuropa kojega tijekom 2017. godine zajednički provode Predstavništvo Europske komisije i Ured za informiranje Europskog parlamenta u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Ursula von der Leyen Nijemci objavili Plenković je jedan od kandidata za predsjednika Europske komisije? "Navodno je već izrazio interes" Ivana Petrović, urednice vanjske politike Dnevnika Nove TV Za Dnevnik Nove TV Ivana Petrović istaknula dvije mogućnosti i poručila: "Nitko nema pravo udariti na ustavni poredak Hrvatske"

U ovom četvrtom Facebook Liveu koji će se održati u ponedjeljak, 10. srpnja 2017., u 17:00 sati, sudjelovat će voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj Branko Baričević.

Razgovor će se snimati uživo u dvorištu Studentskog centra u Zagrebu, moderirat će ga Ivana Petrović, urednica vanjsko političke rubrike Dnevnika Nove TV koja je ujedno i medijski partner projekta, a u realnom vremenu možete ga pratiti na Facebook stranicama Predstavništva Europske komisije (@europska.komisija.zagreb), Ureda za informiranje Europskoga parlamenta (@europarl.hr).

U ovom izdanju javljanja uživo obradit će se teme Budućnost Europe i pet scenarija, Europske snage solidarnosti i zapošljavanje mladih.

U Bijeloj knjizi koju je Europska komisija predstavila 1. ožujka navedeni su mogući smjerovi budućnosti Europe i razvoj Unije do 2025. Europske snage solidarnosti inicijativa su Europske unije kojom se stvaraju mogućnosti za mlade da volontiraju ili rade na projektima od koristi zajednicama i ljudima diljem Europe.

Pozivamo sve zainteresirane, a osobito mlade, na izravno uključenje u raspravu i postavljanje pitanja tijekom Facebook Livea koristeći hashtagove #VideoEuropa, #MladiHR i #CroatianYouth.

Projekt #VideoEuropa obuhvaća godišnji ciklus tematskih razgovora s predstavnicima Europske komisije i hrvatskim zastupnicima u Europskom parlamentu. Perspektiva mladih i budućnost EU-a, mladi i demokratska uključenost te budućnost europskoga projekta samo su neke od tema o kojima će biti govora tijekom 2017.

Partneri projekta su Nova TV, Televizija Student, portal Kampus.hr i Radio student.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene