Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PETI FACEBOOK LIVE RAZGOVOR

Biljana Borzan, zastupnica u Europskom parlamentu, odgovara na pitanja o mladima i pravima potrošača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Facebook Live razgovor sa Biljanom Borzan, zastupnicom u Europskom parlamentu i članicom Odbora za javno zdravlje i sigurnost hrane Europskog parlamenta.

MladiHR i prava potrošača peti je u nizu Facebook Live razgovor u sklopu digitalnog projekta za mlade VideoEuropa kojega tijekom 2017. godine zajednički provode Predstavništvo Europske komisije i Ured za informiranje Europskog parlamenta u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Budućnost Europe i MladiHR Facebook Live razgovor s voditeljem Predstavništva EK u Hrvatskoj Brankom Baričevićem Slika nije dostupna EU i zapošljavanje Voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj odgovarao na pitanja

U ovom petom Facebook razgovoru uživo koji će se održati u utorak, 14. studenog 2017., u 14:00 sati, sudjelovat će Biljana Borzan, članica Odbora za javno zdravlje i sigurnost hrane Europskog parlamenta.

Razgovor će se prenositi video linkom iz Brisela, a moderirat će ga Ivana Petrović, novinarka Nove TV koja je ujedno i medijski partner projekta. U realnom vremenu možete ga pratiti na Facebook stranicama Predstavništva Europske komisije @europska.komisija.zagreb, Ureda za informiranje Europskoga parlamenta @europarl.hr i uključiti se u raspravu i postavljanje pitanja tijekom Facebook Livea koristeći hashtagove #VideoEuropa, #MladiHR i #CroatianYouth.

Projekt #VideoEuropa obuhvaća godišnji ciklus tematskih razgovora s predstavnicima Europske komisije i hrvatskim zastupnicima u Europskom parlamentu. Perspektiva mladih i budućnost EU-a, mladi i demokratska uključenost te budućnost europskoga projekta samo su neke od tema o kojima će biti govora tijekom 2017.

Partneri projekta: Nova TV, Televizija Student, portal Kampus.hr, Radio student

Facebook:
https://www.facebook.com/europarl.hr/ @eurparl.hr
https://www.facebook.com/europska.komisija.zagreb/ @europska.komisija.zagreb

Instagram:
https://www.instagram.com/ep_zagreb/ (@EP_Zagreb)
https://www.instagram.com/ekhrvatska/ (@ekhrvatska
#VideoEuropa #MladiHR #CroatianYouth
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene