Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nina očajna zbog neisplaćene alimentacije

Fabrizio Corona i Belen Rodriguez – nakon poljupca, tučnjava!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon strastvenih trenutaka između Fabrizia Corone i Belen Rodriguez u Pariz, uslijedila je tučnjava u kojoj je bivši suprug Nine Morić uništio jedinu fotografiju koja je mogla posvjedočiti o susretu koji diže medijsku prašinu zadnjih dana.

Istina je da su Fabrizio Corona i seksi Argentinka Belen Rodriguez bili snimljeni podno Eiffelovog tornja dok su izmjenjivali nježnosti. No nije ih snimio paparazzo, kako izvještava Davide Maggio, talijanski celebrity bloger, koji je prvi objavio vijest o strastvenim poljupcima koju su prenijeli svi talijanski mediji. Nekoliko dana poslije Nina Morić je završila u bolnici zbog prevelike doze tableta za spavanje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sretnik je kanadski hokejaš Po drugi put se udaje Nina Morić! Slika nije dostupna Vidovnjakinje predviđaju: 'Nina Morić će opet pokušati suicid'

Kako tvrdi Maggio, spornu fotografiju snimio je mobitelom jedan slučajni prolaznik. Nakon što je Corona lijepo zamolio da se fotografija izbriše, a vlasnik mobitela nije pristao, došlo je do naguravanja. Nakon kraćeg fizičkog obračuna mobitel je uništen, a s njim je nestala i sporna fotografija.

>> Argentinka koja je otjerala Ninu Morić u očaj

>> Nina Morić odbija psihijatrijsko liječenje

>> Nina Morić popila šaku tableta, zadržana na psihijatriji

>> Foto: Vrući odmor Marca i Belen

Ipak, to nije spriječilo Maggia da objavi vijest koja je digla veliku medijsku prašinu i navodno otjerala u očaj Ninu Morić, koja je završila u bolnici zbog prevelike doze tableta za spavanje. Koliko se čini, bila je to kap koja je prelila čašu, jer dok se Fabrizio provodio sa seksi Argentinkom Belen u pariškom hotelu Ritz, gdje noćenje stoji i do 1000 eura, Nini nije isplatio nekoliko tisuća eura alimentacije za njihova 6-godišnjeg sina Carlosa posljednjih nekoliko mjeseci.

Fabrizio je Ninu ostavio blokiranih računa i bez stana, a zbog njega nije ostvarila ni glumačku karijeru u Hollywoodu, tako da je sve to bilo previše za hrvatsku manekenku, što su potvrdili i njezini prijatelji, koji sumnjaju da bi popila tablete iz očaja isključivo zbog nevjere bivšeg muža.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene