Obavijesti Video Pretražite Navigacija
FABIRS Peruško:

"Nagodbu će donijeti privremeno vjerovničko vijeće"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvanredni povjerenik u Agrokoru Fabris Peruško poručio je kako će odluku o nagodbi donijeti privremeno vjerovničko vijeće

Odluku o nagodbi donijet će privremeno vjerovničko vijeće, rekao je danas u Opatiji izvanredni povjerenik u Agrokoru Fabris Peruško. Na pitanje zašto odgovorio je da "nema vremena". Također, poručio je kako nije točno što je posljednjih dana u priopćenjima poručivano iz Francka.

Pročitajte i ovo Fabris Peruško (Dnevnik.hr) POSTIGNUT DOGOVOR Peruško o nagodbi s vjerovnicima: "Imamo dvotrećinsku potporu, sada dogovore treba pretvoriti u provediva rješenja" Nagodba u Agrokoru dovedena u pitanje (Foto: Dnevnik.hr) Preostalo još 48 dana Grčevita borba oko nagodbe u Agrokoru: "Ulog je prevelik, sva imovina nije dovoljna da se isplati cijeli dug"

"Postupak procesa implementacije nagodbe se definira ugovorom koji trenutno pišemo", rekao je Peruško koji je poručio i da imaju vrlo kratak rok i da će danas biti gotova prva verzija krajnjeg ugovora koji će biti objavljen idući tjedan.

"I volio bih da postoji širi konsenzus oko toga da nam se pomogne oko nagodbe", dodao je.

U Opatiji je bio i ministar financija Zdravko Marić, koji je komentirao aferu Hotmail.

"Osobno sam provjerio svu prepisku koju sam imao, koju imam na serveru. Dakle, mene vidite na nekim od mailova u toj inicijalnoj fazi, kada se još govorilo i analiziralo o situaciji u Agrokoru, ali me poslije naravno nema", rekao je ministar Marić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene