Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Popis predsjednika

Evo tko sve dolazi na proslavu ulaska Hrvatske u EU!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svi predsjednici zemalja regije potvrdili su dolazak u Zagreb 30. lipnja na proslavu hrvatskog ulaska u EU, saznalo se iz Ureda predsjednika u utorak.

Pozivi su upućeni članovima predsjedništva BiH, predsjednicima Slovenije, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Albanije te predsjednici Kosova.

Osim na proslavi hrvatskog ulaska u EU 30. lipnja, Nebojša Radmanović, Bakir Izetbegović i Željko Komšić, te Borut Pahor, Tomislav Nikolić, Filip Vujanović, Đorge Ivanov, Bujar Nishani i Atifete Jahjaga okupit će se i na doručku kod predsjednika Ive Josipovića 1. srpnja na kojem će se razgovarati o nastavku suradnje u regiji i promociji politike proširenja nakon ulaska RH u EU.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Povećao se i broj stanovnika Što je sve EU dobila ulaskom Hrvatske Slika nije dostupna Što su izdvojili? Independent: 5 stvari koje EU nije znala o Hrvatskoj!

>> Većina se raduje ulasku u EU, ali smo skeptični prema ekonomiji i financijskoj situaciji

Hrvatski predsjednik pozvan je i na sastanak regionalnog nevladinog pokreta Igmanske incijative koji bi se također 1. srpnja trebao održati u Zagrebu uz sudjelovanje čelnika regionalnih zemalja. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene