Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najveći plus - zaposlenje

Većina se raduje ulasku u EU, ali smo skeptični prema ekonomiji i financijskoj situaciji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posljednje istraživanje pokazalo je kako se većina građana raduje ulasku u EU posebno zbog većih mogućnosti zaposlenja, no ostajemo skeptični prema financijskoj situaciji i ekonomiji.

Manje od mjesec dana Hrvatsku dijeli od punopravnog članstva u europskoj obitelji. Većina hrvatskih građana raduje se ulasku i mogućnostima koje Europska Unija pruža. Najviše ih veseli mogućnost zaposlenja u drugim državama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Klek kraj Metkovića Svečano i na graničnom prijelazu Klek: Točno u ponoć zavijorila EU zastava! Slika nije dostupna Nakon ulaska u EU VIDEO Kako je izgledao dan na graničnom prijelazu Zaton Doli

Od 1. srpnja građani se nadaju i boljem poštivanju zakona i djelovanju institucija, a sumnjičavi su oko financijske situacije i osjećaju se nedovoljno informirani. Podaci su to koje je objavila agencija Ipsos Puls.

>> VIDEO: OVAKO se EU priprema za ulazak Hrvatske

'Većina građana ima pozitivan stav na općoj razini, međutim kada se uđe u pojedina pitanja kao što je ekonomija, odnos malih i velikih članica tu već dolazimo do podatka da je veci dio kritičan ili skeptičan', kaže Dragan Bagić iz Ipsos Pulsa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene