Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na stranicama Ministarstva uprave objavljeno je rješenje o zaključivanju popisa birača za referendum o braku koji će se održati 1. prosinca. Na današnj dan u popis birača ukupno je upisano 3.780.583 birača.


Ministar uprave Arsen Bauk donio je rješenje o zaključivanju popisa birača za nadolazeći referendum o braku. Naime, na današnji dan u popis birača ukupno je upisano 3.780.583 birača.

>> Evo tko se zasad javio za PROMATRANJE referenduma o braku

U rješenju se navodi da je s prebivalištem u Hrvatskoj po općinama i gradovima upisano 3.773.710 birača, od čega se prethodno registriralo 7.476 birača, dok se bez prebivališta u Hrvatskoj registriralo 6.873 birača.

U rješenju stoji da će se donijeti rješenje o izmjeni ovoga rješenja ukoliko će se broj birača promijeniti uslijed rješavanja zahtjeva podnesenih u zakonskom roku, koji su zbog vremenske razlike zaprimljeni nakon donošenja ovog rješenja.

Vezani članci Arsen Bauk prosvjeduje ne noseći zaštitnu masku na sjednici Sabora - 3 Bauk u Sabornici bez maske u znak prosvjeda: "Sve je sponzorirano od Nacionalnog i lokalnih stožera" Slika nije dostupna Minstarstvo uprave u petak će objaviti ažurirane podatke iz registra birača

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook