Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doneseno rješenje

Evo koliko ljudi ima PRAVO glasa na referendumu o braku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na stranicama Ministarstva uprave objavljeno je rješenje o zaključivanju popisa birača za referendum o braku koji će se održati 1. prosinca. Na današnj dan u popis birača ukupno je upisano 3.780.583 birača.

Ministar uprave Arsen Bauk donio je rješenje o zaključivanju popisa birača za nadolazeći referendum o braku. Naime, na današnji dan u popis birača ukupno je upisano 3.780.583 birača.

>> Evo tko se zasad javio za PROMATRANJE referenduma o braku

U rješenju se navodi da je s prebivalištem u Hrvatskoj po općinama i gradovima upisano 3.773.710 birača, od čega se prethodno registriralo 7.476 birača, dok se bez prebivališta u Hrvatskoj registriralo 6.873 birača.

U rješenju stoji da će se donijeti rješenje o izmjeni ovoga rješenja ukoliko će se broj birača promijeniti uslijed rješavanja zahtjeva podnesenih u zakonskom roku, koji su zbog vremenske razlike zaprimljeni nakon donošenja ovog rješenja.

Pročitajte i ovo Arsen Bauk ništa od suradnje s Možemo! Bauk na ekspresnoj konferenciji za medije: "Očekujemo da ćemo tako bolje postići rezultat i skinuti HDZ s vlasti" Hrvatska - izborne jedinice karta MALA ŠKOLA IZBORA Znate li kojoj izbornoj jedinici pripadate?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene