Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobrotvorna modna revija

Evo kako su se političarke snašle u ulozi manekenki!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatske političarke večeras su se našle u novoj ulozi - onoj manekenskoj.Večeras je u Zagrebu održana humanitarna revija čiji je prihod namjenjen za kupnju aparata za žene oboljele od raka dojke. Reviju su, uz političarke, nosila i brojne osobe iz svijeta sporta i estrade. Podršku cijeloj akciji dao je i predsjednik Josipović.

Iz politike na modnu pistu. Ministrica Opačić u Severininoj haljini prošetala je na reviji s plemenitim ciljem. 'Evo, ako možemo sve napraviti da taj aparat kupimo i skupimo novce, onda je vrijedno večeras biti ovdje', kazala je Opačić.

Pročitajte i ovo Ivo Josipović Uskoro premijera "Povukao sam se na selo i izolirao od svega": Bivši predsjednik napisao operu o ubojstvu koje je šokiralo svijet Slika nije dostupna Obavljen je i alkotest Vlasnik kafića u čiju se terasu zabio Josipović: "Šteta je 4000 eura, a najviše mi je žao studentica"

Poznata lica iz javnog života sabornicu, led i mikrofon zamijenili su modnom pistom. 'U biti mi je ovo treća po redu. Jednu sam prije desetak godina nosila. Isto su bile humanitarne. Ali dobro mislim da smo se svi dobro snašli', kazala je Gordana Sobol.

>> Zašto političarke ne daju štikle: 'Nisam zadovoljna svojom visinom, u njima mi je ljepše'

Reviju je iz publike gledao i predsjednik Republike. 'Evo pokazala se još jednom karakteristika naših ljudi da su uvijek spremni za akcije kojima se iskazuje solidarnost', kazao je.

Humanitarnom revijom počeo je projekt kojim će se kupiti aparat za jednokratno zračenje žena oboljelih od raka dojke. 'To će mnogim ženama, neće svakoj biti potrebno, ali će mnogim ženama puno, puno pomoći', kazala je Ljubica Kordić.

Svi koji žele mogu se uključiti. Ovaj će se projekt sastojati od brojnih akcija. Novac će se prikupljati godinu dana.


DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene