Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sunce i more više nisu dovoljni

Evo kako goste natjerati da potroše novac!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Kvarneru gostiju ne nedostaje, a kako ih potaknuti da sa zadovoljstvom i s osmijehom na licu svoj novac ostave upravo kod nas, istražila je riječka ekipa Dnevnika Nove TV.

Samo izležavanje na plaži, pogotovo na velikim vrućinama kojima smo svjedočili u posljednje vrijeme, goste jednostavno ne zadovoljava. Važno je osmisliti raznoliku i cjelovitu ponudu koja gosta može zabavljati cijeli dan - od jutra do večeri. Za sadržaje koji im se sviđaju, velika je većina gostiju spremna - izdvojiti novac.

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliki problem Slovenci uputili neobičan zahtjev zbog brojnih turista koji će ići prema Hrvatskoj: "To su zatražili prvi put" Očekuje se dobra predsezona Za Uskrs se očekuje više od 100 tisuća dolazaka Očekuje se dobra predsezona: Broj rezervacija premašuje rekordnu 2019.

>> Krk je pronašao formulu kako zabaviti turiste

Turisti žele letjeti padobranom, roniti, padati na wakeboardu i za to su spremni i platiti. Samo tako će iz Hrvatske ponijeti lijepe uspomene. Kada probate nešto novo i drugačije, to se ne zaboravlja. I što je najvažnije - o tome se priča.

Sadržaji su posebno važni obiteljima s djecom. 'Nije dobro da djeca budu non-stop u vodi. Trebaju se imati gdje igrati i da ima hlada', kazala je Gordana iz Muenchena.

Sve više turista želi raznolike sadržaje. Sunčanje i kupanje odavno je samo jedan od segmenata koji čine savršen godišnji odmor.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene