Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hvale vrijedna inicijativa!

Emmezeta podržava borbu protiv raka dojke i donira!

PR
PR Foto: PR
Rak dojke je bolest koja nema plan. Svaka žena mora znati da se rak dojke može javiti u bilo kojoj životnoj dobi, a sve češće i kod mlađih djevojaka. Listopad je mjesec borbe protiv raka dojke, a različitim aktivnostima cijela Hrvatska tokom ovog mjeseca nastoji potaknuti i mobilizirati, te povećati svijest ženske populacije o učestalosti i težini ove bolesti te naglasiti važnost njenog ranog otkrivanja.

Emmezeta ima, za razliku od same bolesti plan i ima želju potaknuti sve žene na samopregled i redovite preventivne preglede u lječničkim ordinacijama ultrazvukom, mamografijom, te naglasiti važnost liječenja oboljelih od raka dojke.

PR PR Foto: PR

Kako bi podržala obilježavanje Dana zdrave dojke Emmezeta će donirati 1% ukupnog prometa ostvarenog na dan 15.10.2021. udruzi Europa Donna Hrvatska.

EDH neovisna je i neprofitna organizacija čiji su članovi grupe i podružnice iz zemalja diljem Europe. EDH godinama kontinuirano radi na podizanju svijesti žena o raku dojke, promiče edukaciju, rano otkrivanje, optimalno liječenje, medicinsku i psihosocijalnu rehabilitaciju, palijativnu skrb kao i na prikupljanju i povećanju sredstava za istraživanje same bolesti te je Emmezeta s povjerenjem odabrala njih za donaciju uz uvjerenje da će sva sredstva biti svrsishodno iskorištena.

PR PR Foto: PR

Zapamtimo, preventivni pregled spašava život jer najbolji način liječenja je dovoljno rano otkrivanje bolesti.

Opremite svoj dom 15. listopada, iskoristite Emmezetine akcijske ponude i sudjelujte i vi u ovoj hvale vrijednoj inicijativi.

Više o samoj inicijativi i donaciji saznajte ovdje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene