Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Utvrđuju se okolnosti

Policija objavila uzrok eksplozije u obiteljskoj kući na otoku Ugljanu: Stariji muškarac s težim ozljedama u bolnici

Eksplozija u kući - 6
Eksplozija u kući - 6 Naši školji
Aktualno Galerija Eksplozija u kući - 6 Eksplozija u kući - 6 Foto: Naši školji +0 Eksplozija u kući - 7 Galerija 1/2 >>
Eksploziju u obiteljskoj kući u Preku na otoku Ugljanu, koja se dogodila u petak u 18:39, izazvalo je istjecanja plinske smjese u zatvorenom prostoru, izvijestila je u ponedjeljak nakon obavljenog očevida Policijska uprava zadarska, koja i dalje istražuje okolnosti tog slučaja.

U priopćenju se navodi da je u eksploziji ozlijeđen 74-godišnji hrvatski državljanin, a liječnička pomoć pružena mu je u Općoj bolnici Zadar, gdje su mu utvrđene teže tjelesne ozljede i zadržan je na liječenju.

Utvrđeno je kako je obiteljska kuća razrušena, na tri susjedna objekta nastala su veća oštećenja, a na još sedam obližnjih objekata oštećenja su na krovovima, zidovima i prozorima.

O događaju je upoznato nadležno državno odvjetništvo, a uz policijske službenike na očevidu su bili i inspektori za protupožarnu zaštitu.

Pročitajte i ovo Eksplozija u kući Očevid u tijeku VIDEO/FOTO Pogledajte štetu nakon eksplozije u obiteljskoj kući: "Pravo je čudo da nitko od prolaznika nije ozlijeđen"

Policija nastavlja poduzimati mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u sklopu kojih će se utvrditi i nastala materijalna šteta, dodaje se u priopćenju.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene