Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgorio sav inventar

Eksplozija u limarskoj radionici: Teško ozlijeđen 18-godišnjak, zadobio je opekline glave i lica

Požar u limarskoj radionici (Foto: Damir Nemec)
Požar u limarskoj radionici (Foto: Damir Nemec) Damir Nemec
Aktualno Galerija Požar u limarskoj radionici (Foto: Damir Nemec) Požar u limarskoj radionici (Foto: Damir Nemec) Foto: Damir Nemec Auto je izgorio (Foto: Damir Nemec) Auto je izgorio (Foto: Damir Nemec) Foto: Damir Nemec Požar u radionici (Foto: Damir Nemec) Požar u radionici (Foto: Damir Nemec) Foto: Damir Nemec +0 Eksplozija u limarskoj radionici (Foto: Damir Nemec) Galerija 1/4 >>
U srijedu 20. veljače oko 14:30 u Svetom Petru došlo je do eksplozije koja je uzrokovala požar u limarskoj radionici. Na mjesto nesreće izašlo je 11 vatrogasaca, a u eksploziji su ozljede zadobila dvojica muškaraca.

Očevidom je utvrđeno da su vlasnik obrta (21) i mladić (18) skidali rezervoar goriva automobila postavljenog iznad betonske jame za pregled vozila, a 18-godišnjak je u trenutku eksplozije bio u unutrašnjosti jame te je skidao gumena crijeva dovoda goriva i odvijao vijke s nosača spremnika. 

Pročitajte i ovo Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren" Požar u Horvaćanskoj - 3 Intervencija u tijeku FOTO Gorio stan u Zagrebu: Pozvana hitna pomoć, jedna osoba se nagutala dima

Do požara je došlo tako što je benzin počeo kapati iz spremnika na njegovu odjeću i rasvjetno tijelo postavljeno na zidu jame, uslijed čega je došlo do požara. Mladić je zadobio opekline po licu i tijelu. 

Požar se ubrzo proširio i na automobil te na cijelu radionicu, u kojoj je izgorio sav inventar s alatom i rezervnim dijelovima. 

Hitna je ozlijeđenog mladića ubrzo prebacila u bolnicu u Koprivnici, s teškim ozljedama. Muškarac (45) pri izvlačenju mladića iz jame zadobio je opekline podlaktice, a sam je tražio liječničku pomoć u Varaždinu. 

Požar su ugasili vatrogasci DVD-ova Ludbrge i Mali Bukovec, a materijalna šteta procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna, javljaju iz PU varaždinske. Vatrogasna intervencija završila je oko 15:55. 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene