Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Test samopouzdanja

VIDEO: Biste li pristali na ovaj eksperiment?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Želite nešto reći, ali vas je strah da ne ispadnete glupi? Ili... naučite sve za ispit i onda zablokirate? Sviđa vam se netko, ali nekako nemate hrabrosti prići mu?

U većini slučajeva, manjak samopuzdanja je ono što nam stoji na putu do uspjeha. Što to znači? Vidimo li se doista lošijima nego što uistinu jesmo?

Pročitajte i ovo Provjereno: Marijan Gregurina - 5 Život stao u pet vrećica Marijan je ostao bez svega, a država mu je pomogla sa 150 eura: "Nikad nisam zamišljao ovakvu starost. Nikad." Provjereno: Zadarska udruga - 1 Uz pomoć dobrih ljudi Zadarska udruga nakon priče Provjerenog dobila novi dom, ali posla je još mnogo: "To su djeca ovog grada i treba naći rješenje za njih"

>>Svijet vidi - naopačke!

''Samopouzdanje nije nešto, na sreću ili nažalost, što možemo kupiti u dućanu, ono, malo nam je usfalilo pa dobro bi došlo'', rekla im je psihologinja Kristina Bačkonja. Ne kupuje se. Ne može se odjenuti. Ne postoji magični štapić. Kao ni kostim superjunaka. Ono se gradi. Kod većine kao kula od karata - mogućnost da se sruši - jako je velika.

>>Turska noćima ne spava: policija brutalana prema prosvjednicima

Britansko istraživanje je pokazalo: svaka druga žena ne osjeća se sigurno zbog svog izgleda. Isto to samopouzdanje, 88% žena doživljava kao - tajnu uspjeha.

>>Odlaganje glomaznog otpada odlazi u povijest

Ekipa Provjerenog napravila je eksperiment kako bi to provjerila. Crtaču portreta, opisivale su se žene koje nikada nije vidio, a zatim su opisivale jedna drugu. Obje su bile sretnije s crtežem u kojem su se same opisivale. 

Zašto su dale takve odgovore, doznajte večeras u Provjerenom u 21:40, ali i otkrijte gdje možete naučiti kako pronaći i zadržati samopouzdanje!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene