Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovo je druga tvrtka u sporu s hrvatskom državom za koju radi tvrtka Drimia u valsništvu Ane Karamarko.


Vijest o još jednom ugovoru tvrtke supruge prvog potpredsjednika Vlade objavio je portal 24sata. Podsjetimo, Đuro Gavrilović s hrvatskom državom je u sporu vrijednom 1,5 milijardi kuna. USKOK paralelno protiv Đure Gavrilovića vodi istragu za ratno profiterstvo.

Vezani članci Slika nije dostupna Dugo je izbivala: Užurbana Ana Karamarko u šetnji s kćerkicom Slika nije dostupna JOŠ JEDAN PORAZ Sud odbio Karamarkovu tužbu, on najavio žalbu

Ana Karamarko za Novu TV potvrdila je da njezina tvrtka Drimia surađuje s tvrtkom Gavrilović. Kako nam je potvrdila gospođa Karamarko, surađuju na poslovima marketinga i odnosa s javnošću, koji, dodala je, nemaju veze s drugim poslovima tvrtke Gavrilović.

Ovo je druga tvrtka u sporu s hrvatskom državom za koju radi tvrtka Drimia. Zbog poslova s lobistom MOL-a, Josipom Petrovićem, u srijedu je Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa raspravljalo o otvaranju postupka.

Zatražio ga je osobno Tomislav Karamarko, kako je rekao, sa željom da se utvrdi je li on preko poslovanja svoje supruge u mogućem sukobu interesa.

Kako je ranije rekla za Novu TV, Ana Karamarko priprema dokumentaciju za Povjerenstvo.

Dok se čeka odluka povjerenstva za sukob interesa, kako je kazala za Dnevnik Nove TV, izjave više neće davati. Poručila je kako trenutno u javnom prostoru istina nije valuta već se stvara buka neistinama i konstrukcijama u kampanji kojoj je cilj kompromitacija nje i supruga.