Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provjereno, večeras 22:25!

Ekskluzivno: Slamka spasa ili samo još jedna rasprodaja?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da se sutra održava referendum, što biste zaokružili - da ili ne?

Mišljenja političara dobro su poznata, a ekipa Provjerenog saznala je što kažu građani, a što prijašnja iskustva?

Pročitajte i ovo Provjereno: Tvornica u Vrginmostu - 2 Direktor uhvaćen u laži Horor u jednom od najsiromašnijih dijelova Hrvatske: ''Meni je četiri dana išla krv na usta i na nos", "Povraćamo od toga, ne možeš ni gledati, grize" Kineska tvornica u Vrginmostu Donosi Provjereno Tope i prerađuju plastiku u središtu mjesta, građani tvrde: "Truju nas, povraćamo od tog smrada! Iz vreća ispadaju štakori, živi i mrtvi"

Novinar magazina Provjereno Ivan Skorin provozao se najskupljom dionicom autoceste u izgradnji od Vrgorca do Ploča. Ali, provozao se i autocestama koje su dane u koncesiju. Kilometar autoceste Zagreb – Split stoji 50 lipa, dok kilometar autoceste u koncesiji Zagreb – Macelj stoji čak 30 lipa više – 80 lipa.

Što o svemu kažu građani? Agencija Ipsos puls za Novu TV provela je istraživanje na uzorku od 600 ispitanika, kako bi doznali njihovo mišljenje: treba li raspisati referendum o davanju autocesta u koncesije i što bi zaokružili, za ili protiv?

Ekipa Provjerenog razgovarala je i s ekonomskim i prometnim stručnjacima, ali i s direktorom koncesionara Istarskog ipsilona, koji je novinaru Provjerenog odgovorio da tunel Učka, koji građani plaćaju 28 kuna, nije preskup.

Što koncesije znače građanima i kako bi o njima odlučili, te je li uopće isplativo dati autoceste u koncesije, doznajte večeras u Provjerenom 22:25!

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene