Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odbacio veze s mafijom

Ekskluzivne snimke: Mesić na sudu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši predsjednik Stjepan Mesić ponovio je kako nije imao nikakve veze s albanskom mafijom. stakao je kako tijekom ratnih godina torbe pune novca nije nikada nosio za sebe.

Stjepan Mesić svoje tvrdnje ponovio je jutros na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu. Bivši predsjednik tuži Darka Petričića za klevetu i uvredu časti zato što je ovaj više puta izjavio da je Mesićeve kampanje financirao albanski lobi i albanska mafija.

Pročitajte i ovo Maja Šupe Narušeno joj zdravlje Potvrđena optužnica protiv sutkinje Šupe: Dobro osmišljenim planom pokušala zamagliti 15000 eura mita Slika nije dostupna Darko Petričić na sudu poručio 'Nije mi bila namjera oklevetati Mesića , moje su izjave u dobroj vjeri'

Odbacio je sve optužbe te naglasio kako je revizija pokazala odakle je stizao novac za kampanju. Mesić je u sudnici dodao kako poznaje neke ljude albanske nacionalnosti, no oni nikada nisu davali novac za njegovu kampanju.

Istakao je kako tijekom ratnih godina torbe pune novca nije nikada nosio za sebe. Rekao je kako je jednom prilikom dobio torbu s novcem u Kanadi, ali je taj novac dao Gojku Šušku za obranu Hrvatska. Bivši predsjednik naglasio je kako je ovaj slučaj također dokumentiran. Rekao je i kako je spreman odustati od tužbe ako se Darko Petričić ispriča i prizna da je pogriješio.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene