Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nova TV i portal Dnevnik.hr odabrali su pet dobitnika ulaznica za najveću europsku konferenciju poslovnih anđela, EBAN Winter University 2016, koja se održava 29. i 30. studenog u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.


Najveća europska konferencija poslovnih anđela, EBAN Winter University 2016, održat će se 29. i 30. studenog u Koncertnoj dvorani 'Vatroslav Lisinski', u organizaciji Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) i suorganizaciji Grada Zagreba.

Vezani članci Slika nije dostupna Nova TV nagradila startupovce koji su osmislili inovativni način tiskanja na tekstil Slika nije dostupna Legendarni pjevač Iron Maidena otkrio najbitniju formulu poduzetnika: 0+0=1!

Na konferenciji se očekuje 1700 sudionika, od čega oko 400 poslovnih anđela i više od 100 sturtupova. Sudionici će doznati sve o najnovijim trendovima u startup industriji, a predavanja i panele održat će neki od najvećih stručnjaka na tom području, kao i neki od najuglednijih hrvatskih i svjetskih poslovnih anđela.

Među najpoznatijima su svakako Bruce Dickinson, pjevač grupe Iron Maiden i poduzetnik, a tu su još i Johann Hansmann, najbolji europski early stage investitor, Dov Moran, izumitelj USB sticka, Frank Salzgeber iz European space agency i mnogi drugi.

Nova TV, medijski pokrovitelj konferencije EBAN Winter University 2016, osigurala je besplatne ulaznice za pet najkreativnijih čitatelja portala DNEVNIK.hr. Stiglo je mnogo vaših prijava, dragi čitatelji, i hvala vam na povjerenju koje nam iskazujete svakog dana.

Odabir nije bio lagan, a najsretniji među vama koji će dobiti besplatne ulaznice su: Dino Posavi, Goran Luburić, Anja Hudolin, Jelena Melnjak i Željko Gobac.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju