Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Đapić: 'Sastanak je dogovaran dva dana'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dan nakon okupljanja čelnika HDZ-a, HSP-a i HDSSB-a za istim stolom u Osijeku podigla se prava bura. Reakcije na medijska nagađanja o mogućoj koaliciji stižu iz sve tri stranke.

I dok mediji naveliko nagađaju da se radi na mogućoj koaliciji tih stranaka, čelnici danas tvrde da se radilo tek o protokolarnom susretu. 

Pročitajte i ovo 14 mandata za Domovinski pokret Rezultati ankete S kim bi Domovinski pokret trebao koalirati? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV Slika nije dostupna 'Ako Sanader već ima zamjene za ministre, znači da Vlada ne valja'

U Temi dana Hloverke Novak Srzić kao gost, zajedno s predsjednikom Sabora Vladimirom Šeksom, predsjednik HSP-a Anto Đapić otkrio je da se nije radilo o slučajnom, tj. 'ad hoc' sastanku, kako se danas to sve tri strane trude prikazati, već o nečemu oko čega su se zajedno dogovarali čitava dva dana.

Ipak, Đapić je također naglasio da se radilo o protokolarnom susretu, no dodao je da možda uskoro sve preraste u nešto više od protokolarnog.

Cijeli razgovor s Antom Đapićem i Vladimirom Šeksom pogledajte u video dodatku.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene