Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Jadranskoj magistrali

STRAVIČNA NESREĆA Kamper naletio na motocikliste, dvojica poginula

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica motociklista na mjestu su poginula dok se treći bori za život.

Dvoje motociklista smrtno je stradalo u teškoj prometnoj nesreći koja se oko 12,40 sati dogodila na Jadranskoj magistrali kod Jadranova, izvijestila je primorsko-goranska policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

U utorak oko 12,40 sati na Jadranskoj magistrali na području Jadranova dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo kampersko vozilo, tri motocikla i osobno vozilo, svi stranih registracijskih oznaka, doznaje se od riječke policije.

Teška nesreća u Dalmaciji

Prema prvim informacijama u prometnoj nesreći smrtno su stradale dvije osobe koje su upravljale motociklima, dok je jedna osoba prevezena u riječki KBC na Sušaku radi pružanja liječničke pomoći.

Na mjestu događaja u tijeku je očevid kako bi se utvrdile sve činjenica i okolnosti prometne nesreće, zbog koje je zatvorena dionica Jadranske magistrale, a promet se odvija obilaznim pravcima, napominje policija. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene