Obavijesti Video Pretražite Navigacija
istraga se nastavlja

Jedan priveden zbog napada na radnika šibenske trgovine: Žrtva je nosila Hajdukovu majicu s likom Miše Kovača?

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Dvojica muškaraca napala su i ozlijedila radnika trgovine u centru Šibenika u srijedu ujutro, a navodno je napadnut jer je nosio majicu s obilježjima HNK "Hajduk" iz Splita. Radnik trgovine lakše je ozlijeđen, a slučaj su prenijeli mediji i naveli kako je navodno riječ o navijačkom nasilju.

U centru Šibenika u srijedu ujutro dvojica su mladića napala dostavljača koji je nosio majicu s likom Miše Kovača, inače suvenirom Hajduka.

"Policijski službenici su u prostorije policije priveli jednu osobu koju dovode u vezu s događajem napada na 57-godišnjaka jutros u Šibeniku. Slijedi nastavak kriminalističkog istraživanja", javila je šibenska policija u srijedu popodne.

U razgovoru za Hinu, glasnogovornik šibenske policije Šime Pavić rekao je da o slučaju ne može govoriti dok istraga ne bude gotova te nije htio komentirati odugovlači li se s informacijama jer je riječ o vrućoj temi.

"Jutros oko 6:35 u Šibeniku, došlo je do verbalnog i zatim tjelesnog napada na 57-godišnjaka. U tijeku je kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, a po dovršetku ćemo vas obavijestiti o poduzetom", navodi se u službenom priopćenju PU šibensko-kninske županije.

Pročitajte i ovo Vrućina opasno vrijeme Hrvatska na udaru toplinskog vala! Vrhunac stiže, ali popodne će biti pljuskova i grmljavine: Provjerite gdje će trebati kišobrani

Iz Opće bolnice u Šibeniku izvijestili su da je zaprimljen pacijent na objedinjeni hitni bolnički prijem tijekom jutarnjih sati.

"Nakon incidenta u centru grada pacijent je obrađen, napravljena dijagnostička obrada i kirurško zbrinjavanje pacijenta, a ozljede su okarakterizirane kao lakše tjelesne ozljede te je nakon zbrinjavanja otpušten na kućnu njegu", naveli su iz bolnice.

Kako piše Slobodna Dalmacija, pretpostavlja se da je riječ o šibenskim navijačima skupine Funcuti koji nemaju prijateljske odnose s Hajdukom.

Ilustracija Ilustracija (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Nakon što su napali 57-godišnjaka, razderali su mu majicu, a onda su ga i ozlijedili lancem koji je zapravo povodac za psa kojeg su vodili sa sobom.

Pročitajte i ovo Sara Sharif otac je pobjegao Misteriozna smrt djevojčice: Sara je pronađena mrtva u kući, stric tvrdi da je pala niz stepenice, no obdukcija je pokazala strašnu istinu

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene