Dva dana nakon što je kod Trogira službeno otvoren most Čiovo, pored njega je osvanuo grafit s idejom da se nazove po nogometnoj reprezentaciji.

Galerija


Ponukana velikim uspjehom Vatrenih na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, nepoznata osoba u blizini mosta Čiovo ispisala je grafit "Vatreni <3 nek se zove most".

Vezani članci Ivana Knoll (Foto: Instagram) Najseksi hrvatska navijačica objavila zanosne fotografije s mora: Što kažete, pristaju li joj kockice? Policijski očevid, ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Teška prometna nesreća u Trogiru: Motociklom udario u prometni znak, preminuo na putu do bolnice

Grafit je nastao samo dva dana nakon što je most službeno pušten u promet, a otvorio ga je premijer Andrej Plenković.

"Most je uvijek dobra vijest, a ovo je fantastična vijest koju su ljudi generacijama čekali. Nakon što smo ove godine potpisali ugovor za Pelješki most, dokaz je to da realiziramo svoje velike infrastrukturne projekte i mostova će biti još", poručio je premijer.

Most je dugačak gotovo 547 metara. Širina plovnog puta je 25 metara. Radovi su iznosili 207 milijuna kuna, od čega je 85 posto financirano iz europskih fondova.

Iako je poruka izazvala velike simpatije, ona se možda mogla uputiti i na drugačiji način.