Dva dana nakon što je kod Trogira službeno otvoren most Čiovo, pored njega je osvanuo grafit s idejom da se nazove po nogometnoj reprezentaciji.

Galerija


Ponukana velikim uspjehom Vatrenih na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, nepoznata osoba u blizini mosta Čiovo ispisala je grafit "Vatreni <3 nek se zove most".

Vezani članci Zlatko Dalić (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) I Vatreni čekaju lijepe vijesti: ''Priključujemo se dobrim željama i podršci da se kapetan Dino vrati doma'' Otok Čiovo i dalje ima problema s manjkavom infrastrukturom (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Gore bazeni, dolje septičke jame: Stanovnicima Čiova i nakon mosta ostali problemi s infrastrukturom

Grafit je nastao samo dva dana nakon što je most službeno pušten u promet, a otvorio ga je premijer Andrej Plenković.

"Most je uvijek dobra vijest, a ovo je fantastična vijest koju su ljudi generacijama čekali. Nakon što smo ove godine potpisali ugovor za Pelješki most, dokaz je to da realiziramo svoje velike infrastrukturne projekte i mostova će biti još", poručio je premijer.

Most je dugačak gotovo 547 metara. Širina plovnog puta je 25 metara. Radovi su iznosili 207 milijuna kuna, od čega je 85 posto financirano iz europskih fondova.

Iako je poruka izazvala velike simpatije, ona se možda mogla uputiti i na drugačiji način.