Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedan mandat

Duško Mucalo ponovno imenovan za v.d. intendanta splitskog HNK-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitsko Gradsko vijeće na današnjoj je sjednici ponovno za v.d. intendanta HNK Split imenovalo Duška Mucala kojemu jednogodišnji mandat na toj dužnosti završava 6. listopada.

Mucalo, za kojega je danas glasovalo 12 vijećnika, dok ih je 9 bilo protiv, po drugi je put imenovan za v.d. intendanta do, kako je obrazloženo, imenovanja intendanta na temelju ponovljenog natječaja, a najduže na razdoblje do godine dana.

Ministar kulture Jasen Mesić u svibnju 2011. odbio je Mucala potvrditi za intendanta splitskog HNK-a, kao i prijašnji ministar kulture Božo Biškupić u lipnju 2010. (Hina)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Župan "inscenirao" požar Nije problem samo u Sotoni, snimanja se u Hrvatskoj zabranjivala i zbog golotinje. Provjerili smo što o priznanju župana kaže bivši ministar kulture Blaženko Boban - 1 Smetalo ga snimanje horor filma Nakon što se pohvalio ministrici kako je potjerao američke filmaše HDZ-ov župan okrenuo ploču: "Naravno da nisam sudjelovao, bile su nagorene dvije daske"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene