Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Duga Resa: Rat oko buha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Dugoj Resi ratuje se oko buha. Neki tvrde da je riječ o pošasti koja ugrožava zdravlje, a drugi su uvjereni da nema nikakve opasnosti.

Matija Pavković kaže da mu je svaki silazak u podrum otkad su se tamo naselile ove male napasti prava avantura. Buhe su posvuda i napadaju ga. Tvrdi da su opasne, ali drugi stanari nemaju razumijevanja za njegove strahove. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U TREPTAJU OKA Stotinka sekunde dijelila ga od tragedije! Kamera snimila stravičan trenutak pada krova s dugoreške vijećnice, vozač za dlaku izbjegao golemi komad lima Boris Štokovac, zapovjednik JVP Umag GRMLJAVINSKI PLJUSAK I U ZAGREBU Zbrajaju se posljedice snažnog nevremena: Na karlovačkom području letjeli krovovi, razbijeni automobili... U Istri vjetar obarao stabla, kiša poplavila prometnice

'Ja želim samo da se to riješi za dobrobit stanara, za dobrobit grada Duga Rese jer to se može proširiti', objašnjava Matija.

Na upit je li s problemom upoznao komunalnog redara Matija je odgovorio pozitivno i dodao da on ništa nije učinio.

Matija nije baš omiljen među susjedima.  Preko prozora su nam samo dobacili da nema nikakvih buha i da su sve to gluposti.

Buha ima u većini podruma, tvrde stručnjaci,a za ljude osim iritantnih ugriza nema opasnosti. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene