Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HEP nije najavio isključenje struje

Dubrovnik: Nestalo im struje usred operacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HEP nije obavijestio dubrovačku bolnicu o isključenju struje. Ovaj je put, srećom, sve prošlo bez ozbiljnih posljedica, no pitanje je tko bi u suprotnom snosio odgovornost, komentirao je ravnatelj bolnice Branko Bazdan.

Neodgovorno ponašanje čelnih ljudi HEP-a zamalo je dovelo do velike tragedije. Naime, zbog problema s opskrbom električnom energijom koji na dubrovačkom području traju već mjesec dana, dijelovi grada isključuju se iz električnog sustava kako bi se cijela mreža popravila. Tako je danas isključen dio grada u kojem se nalazi Opće bolnica na Medarevu, a da za to nije bilo prethodne obavijesti piše Večernji list.

Pročitajte i ovo Pitanje hotela Belveder Slika Dubrovnika Trebao je biti luksuzni hotel, a već 20 godina je ruševina: "Fantastičan projekt za koji je bilo i novca, ali je bio zaustavljan više puta" Medicina Velika stvar U Hrvatsku je stigla najveća svjetska senzacija iz područja medicine - robotski par Da Vinci i Mona Lisa

'Ako smo već suočeni s nestancima električne energije, bilo bi primjereno da se ranije obavijesti o planiranim isključenjima. Dubrovačka bolnica ima agregat, no u slučajevima nestanka električne energije treba proći i nekoliko minuta dok se cijeli sustav podigne. Ovaj je put, srećom, sve prošlo bez ozbiljnih posljedica, no pitanje je tko bi u suprotnom snosio odgovornost komentirao je ravnatelj bolnice Branko Bazdan rekavši kako su sve operacije zakazane za četvrtak otkazane prenosi Večernji list.



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene