Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Grad prikupio prijave

Dubrovnik: Štete od poplava najmanje 50 milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prva procjena štete koju su katastrofalne poplave prouzrokovale u Dubrovniku iznose 50 milijuna kuna, rekao je zamjenik dubrovačkog gradonačelnika Niko Šalja.

Niko Šalja je na tiskovnoj konferenciji izjavio kako su ove brojke samo paušalne, a prave će se znati tek kada se utvrdi prava šteta i obiđu svi objekti. 'Do sad je na adresu Upravnog odjela za promet i komunalne poslove pristiglo 190 pojedinačnih prijava štete fizičkih osoba, 18 prijava štete na gospodarskim subjektima te je dobiveno 9 izvješća ustanova koje sudjeluju u radu Stožera za zaštitu i spašavanje', rekao je Šalja.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

>> Nevjerojatni prizori Dubrovnika pod vodom!

>> Dubrovnik pod vodom

>> Dubrovnik: Oštećeno mnogo kuća, kiša i dalje pada

Građani i dalje mogu prijaviti štete, a Grad Dubrovnik je Dubrovačko-neretvanskoj županiji uputio zahtjev za proglašenje elementarne nepogode jer su sada ispunjeni svi uvjeti za to.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene