Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije bio na dužnosti

Dubrovnik: Pijani policajac istjerao goste iz noćnog kluba!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Dubrovniku je jutros oko 5 sati u jednom noćnom klubu na području stare gradske jezgre policajac napravio izgred.

Naime, policajac je bio van službe i u alkoholiziranom stanju te je, bez ikakvog povoda i zakonskog temelja, tražio da gosti kluba napuste prostor, izvijestila je PU dubrovačko - neretvanske.

Pročitajte i ovo Policajac Dobio novčanu kaznu Hrvatskog policajca koji se odazvao pozivu Vojske Srbije vratili na posao Ubijeni Jesse Baird i Luke Davies Optužen za dva ubojstva Traje potraga za tijelima voditelja i njegova dečka, ubio ih je policajac: Otkriveno što je ubojica radio satima nakon ubojstva

>> Bolesnu ženu presreo naoružani policajac jer su u banci mislili da je pljačkašica

U tom mu je trenutku prišao zaposlenik noćnog kluba i pokušao mu objasniti da klub ima sve potrebne dozvole za rad, na što se policajac oglušio i prisilio ga da zatvori noćni klub.

Rješenjem načelnika Policijske uprave dubrovačko - neretvanske, policajac je, zbog teže povrede službene dužnosti, suspendiran do okončanja disciplinskog postupka. O događaju je obaviješteno i nadležno državno odvjetništvo u Dubrovniku, dodaje se u priopćenju dubrovačke policije.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene