Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizaran slučaj u Zagrebu

Bolesnu ženu presreo naoružani policajac jer su u banci mislili da je pljačkašica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U strahu da banci prilazi pljačkašica, djelatnici u poslovnici OTP banke u Zagrebu, aktivirali su alarm.

Zagrebačka policija 8. kolovoza oko 10 sati dobila je dojavu o pljački banke u Sesvetama, nakon što su djelatnici pomislili da je žena koja je prilazila banci pljačkašica, jer je prije nekoliko dana jedna žena opljačkala banku u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola pod opsadom Uhićena tinejdžerica: Nožem izbola tri osobe u srednjoj školi Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča

Ta je poslovanica OTP banke u Sevetama prošle godine bila opljačkana dva puta, 9. kolovoza 2011., te u studenom 2011. Oba su puta banku opljačkale žene. Ovoga puta, djelatnicima je žena koja se približavala poslovnicu u kojoj rade, bila sumnjiva jer je na glavi imala šešir i naočale, a na rukama je nosila rukavice.

Ona je ušla u banku, ali su djelatnici već aktivirali alarm i sakrili se. Ubrzo je na intervenciju došao policajac, koji je, kako su za Dnevnik.hr potvrdili u PU zagrebačkoj, bio naoružan. Da se ne radi o pljačkašici, utvrđeno je nakon što je policajac ženu legitimirao.

>> Otkriveni mladi pljačkaši koji su orobili više poslovnica za otkup zlata

Njoj je pri tom pozlilo jer je, kako se kasnije doznalo, žena bolesna, te je po nju došla hitna pomoć. Policajac je, kažu u policiji, postupio prema praviloima. 'Odjel za zakonitost postupanja ispitao je cijeli događaj. Nisu nađene nepravilnosti, odnosno policajac nije uperio pištolj na glavu gospođe', rekla je Mirela Ban iz PUZ-a.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene