Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hoteli popunjeni

Dubrovnik - omiljena destinacija za zaljubljene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovnik je poslijednih godina postao sve omiljenija destinacija zaljubljenih diljem Europe.

Naime, ugledni medji poput CNN-a, Corirere della Serra ili Daliy Maila Dubrovnik već duže vrijeme stavljaju visoko na ljestvici omiljenih destinacija za proslavu Valentinova.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

To potvrđuju i dubrovački hoteli koji su popunjeniji nego ranijih godina. A kako bi slika zaljubljenih u Dubrovniku obišla svijet, pobrinuo se i fotograf Šime Strikoman koji je jutros na Stradunu snimio milenijsku fotografiju pod nazivom Amor je Amor.

'U zadnje vrijeme, uz Francusku i Italiju, koje definitivno prednjače na toj ljestvici, Dubrovnik se sve više profilira kao destinacija za vjenčanje', ispričala je Kristina Kriste, organizatorica vjenčanja.

'Objave u stranim medijima su rezultirale velikim interesom, osobito sa britanskog tržišta. Ove godine bilježimo 25 posto bolji booking u odnosu na prethodnu godinu', tvrdi Zrinka Marinović, iz hotela Excelsior.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene