Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Maškare 'okupirale' grad

Karneval u Dubrovniku: Ni kiša nije uplašila zabavljače

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Dubrovniku su počeli dani karnevala koji će potrajati deset dana. Iako u manjem broju od najavljenog maškarane grupe su se sjajno zabavile. Organizatori već sada najavljuju kako će upravo maškare biti jedan od glavnih aduta za privlačenje turista u zimskim mjesecima.

Maškare će idućih deset dana voditi grad Dubrovnik. Gradske ključeve predao je gradonačelnik Vlahušić.  Nakon feste svetog Vlaha upravo bi dubrovačke maškare trebale postati pravi mamac za goste u zimskim mjesecima.

Pročitajte i ovo Ilustracija žene koja je otkupila bezvrijednu narukvicu Policija traga za muškarcem Je li moguće da netko na ovo nasjedne? Pogledajte što je učinila lakovjerna žena Karnevalska povorka u Rijeci - 4 fašnik u punom sjaju FOTO Tisuće maškara zavladalo Rijekom: Dio ukazao na ono što im je smetalo posljednih 365 dana

Iako u manjem broju, maškare su doista oživjele grad i oduševile turiste. Kiša nije uplašila ni zabavljače, koji su se padalinama odlučili suprotstaviti plesom. Vrhunac  zabave najavljen je za idući vikend, kada će se uz maskenbal održati i maškarana regata te glazbeni festival.
 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene