Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Destinacija za vjenčanja

Dubrovnik hit među Japancima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Dubrovniku je boravila ekipa japanskog časopisa za vjenčanja '25ans Wedding magazine' čija je reportaža o Dubrovniku u srpnju objavljena na 16 stranica.

Riječ je o luksuznom časopisu koji postoji od 1986., a tiska se u 70 tisuća primjeraka.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

>> Ugostitelji trljaju ruke: Dubrovnik posjetilo čak 10 posto više gostiju

S japanskog tržišta Dubrovnik bilježi izvrsne rezultate, pa je tako do 7. kolovoza ove godine Dubrovnik posjetilo 23.086 japanskih turista, koji su ostvarili 44.065 noćenja, što je povećanje od 39 posto u dolascima i 36 posto u noćenjima u odnosu na 2011.

Kad su u pitanju vjenčanja, Dubrovnik kao destinacija izuzetno je zanimljiv. Najviše inozemnih parova je iz Velike Britanije, Irske i SAD-a, a nakon ove reportaže u TZ grada Dubrovnika nadaju se da će uskoro i japanski parovi skloni vjenčanjima u inozemstvu sudbonosno da kazati u Dubrovniku. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene