Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prešao granicu

POLITIČAR ŠOKIRAO IZJAVOM 'Kad sam se ženio, razmišljao sam i drugom glavom'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S govornice gradskih vijećnica može se čuti svega i svačega pa tako najnoviji 'biser' stiže iz Dubrovnika od strane dogradonačelnika Željka Raguža.

Dubrovački dogradonačelnik Željko Raguž podijelio je s govornice na sjednici Gradskog vijeća nekoliko vrlo intimnih, osobnih promišljanja i stavova. Raguž je, između ostalog, kazao: 'Hvala Bogu, kad sam se ženio, oženio sam se jedinicom pa osim jednom, razmišljao sam i drugom glavom!'

Sve ovo izgovorio je Raguž u trenutku 'prepucavanja' s vijećnikom Markom Potrebicom o tome što je čiji otac činio i kako je tko što stekao.

Kod nekih je izjava dogradonačelnika Raguža izazvala smijeh, no iako se pohvalio da razmišlja s čak dvije glave, mnogi bi mogli zaključiti da ne razmišlja ni s jednom, piše Dubrovnik.net.

Pročitajte i ovo Razrušeni hoteli u Kuparima - 2 Besplatna reklama Najpopularniji youtuber svijeta posjetio razrušeni hotel u Kuparima: Video ima 80 milijuna pregleda Cijena kvadrata - 3 Obaraju rekorde Za cijenu cijele kuće na Banovini u ovom gradu možete kupiti tek deset kvadrata: "Ne znam kako će moja djeca nešto kupiti"

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene