Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

S govornice gradskih vijećnica može se čuti svega i svačega pa tako najnoviji 'biser' stiže iz Dubrovnika od strane dogradonačelnika Željka Raguža.


Dubrovački dogradonačelnik Željko Raguž podijelio je s govornice na sjednici Gradskog vijeća nekoliko vrlo intimnih, osobnih promišljanja i stavova. Raguž je, između ostalog, kazao: 'Hvala Bogu, kad sam se ženio, oženio sam se jedinicom pa osim jednom, razmišljao sam i drugom glavom!'

Sve ovo izgovorio je Raguž u trenutku 'prepucavanja' s vijećnikom Markom Potrebicom o tome što je čiji otac činio i kako je tko što stekao.

Kod nekih je izjava dogradonačelnika Raguža izazvala smijeh, no iako se pohvalio da razmišlja s čak dvije glave, mnogi bi mogli zaključiti da ne razmišlja ni s jednom, piše Dubrovnik.net.

Vezani članci Marijo Bekić, ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik Ravnatelj dubrovačke bolnice koji je cijepio obitelj preko reda: ''Ne može biti nepropisno kad propisi ne postoje'' Andrej Plenković Plenković o nabavi Sputnjika V: "Rusija je spremna dostaviti nam cjepivo. Županijski zavodi ne smiju zbunjivati ljude"